Itallap

Tisztelt Látogató! Ön most a budapesti Fondue Bár honlapját böngészi A fővároson belül Budán, a II. kerület szívében találhat minket a Keleti károly utca 25. szám alatt, ahol fondue, magyarosan írva fondü, ételek széles választékát kínáljuk. Három asztalos kisvendéglőnkben, nem mellesleg a környék kedvenc helyén kellemes retro hangulatban várjuk! Étlapunkon a főétel kategóriában a sajtfondük mellett különleges húsfondüket is talál. Előbbiek elkészítéséhez minőségi francia sajtokat használunk, fehérbor alappal, egy kupica pálinkával megbolondítva, más-más fűszerezéssel. A sajtfondü oldalon sör alapú fondükre is lelhet. Fontos tudnivaló, hogy mártogatás céljából almakockákat, mini csemegeuborkát és kenyérkockákat kapnak minden fondü mellé. Ajánljuk, hogy egye végig a repertoárt, persze nem egyszerre. Részletes leírását fondüinknek az Étlap menüpontban találják, ahol fajtánként a hozzávalókat is feltüntettük.
Különös figyelem illeti minőségi borainkat, melyeket bátran ajánlok a fondük mellé. Csak ízelítő, a teljesség igénye nélkül: a fehérborok közül kiemelném Szeremley Huba Szemelt Rizlingjét és a Bárdos és Fia Irsai Olivérjét. Vörös boraink közül a Takler pincészet Kékfrankos borát, és az IKON Merlot-ot említeném. A részletes és teljes választékot az Itallap menüpontban találja. A sör alapú fondük mellé Aranyfácán csapolt sörünk illik. A hús alapú fondük készülhetnek csirkemellből, bélszínből, esetleg szűzérméből is. Ezek is a hagyományos fondü edényekben kerülnek tálalásra. Önöknek „csak” megsütniük kell a már előre befűszerezett húsokat. Mártásokat, főtt-sült burgonyát és salátát adunk hozzá. Állandó ajánlatunk között szerepel a desszertként méltán népszerű csokoládé fondü, melyhez mártogatni az almán kívül, meggyet, barackot és persze piskótatallért adunk. Édes fondü létezik nálunk vaníliás és kókusz változatban is, vállalkozó kedvűeknek ajánlom. Nagyon kedvelt, bár a fondüktől merőben más stílusú étel a Para-Sztár, alias paraszttál, amely kolbászt, szalámit, szalonnát, sonkát, zöldségeket, körözöttet és kenyérkockákat tartalmaz. Sajtételeink között szerepel még a Raclette és a Sajttál. Előbbi Raclette sajtot, pirítóst és grillezett paradicsomot tartalmaz, a Sajttál pedig különleges francia sajtok egyvelege. Kóstolják meg kínálatunkat, várjuk Önöket szeretettel.

Specialitásaink

 • - ásványvíz -

 • theodora ásvanyvíz 0,33 l

  Kalcium: 280,0 mg/l Magnézium: 57,0 mg/l Hidrogénkarbonát: 1110,0 mg/l Kálium: 12,9 mg/l Nátrium: 37,0 mg/l Fluorid: 1,02 mg/l Ö...

 • - szóda -

 • szóda

  Szóda dl

  30Ft

  A fröccsök nélkülözhetetlen alapanyaga...

 

Asztalfoglalás:
igor.cseh@gmail.com – 06 30 393 8628 – este: 06 1 315 2130